Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:16 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

”Băi, dacă era fiică-ta? Îți plăcea să își ia un pumn în față, să fie tâlhărită în plină stradă?”

ro

27 Feb, 2016 23:41 2433 Marime text
Un incident incredibil s-a petrecut într-unul din județele învecinate. Un gălățean povește cu obidă un incident petrecut în orașul lui. Pe scurt, o tânără a fost tâlhărită pe undeva prin zona IC Frimu – ”Două Babe” din Galați.
 
Atacatorul a lovit-o cu pumnul în față și i-a furat geanta. Fata a strigat după ajutor, iar doi oameni care lucrau la un atelier auto din zonă au fugit după tâlhar, l-au prins și l-au imobilizat. Apoi, cei doi oameni au cerut ajutorul celorlalți martori din jur, ca să sune ei la 112, deoarece aveau mâinile ocupate cu infractorul. Surpriză! Nimeni nu a vrut să sune la 112.

”Lasă-l bre, vrei să-l dai la poliţie pentru un telefon?”, striga un gălățean.

 
A fost nevoie ca unul din mecanici să se întoarcă la atelier și să ia telefonul ca să apeleze 112.
 

”Băi, dacă era fiică-ta? Îți plăcea să își ia un pumn în față, să fie tâlhărită în plină stradă și să i se fure geanta? Trecând peste impactul psihologic, cum ai fi reacționat dacă aflai că oamenii din jurul unui tâlhar prins ar fi vrut mai degrabă să-l apere?”, se întreabă gălățeanul, simțindu-se dezamăgit de reacția oamenilor.

 
În fotografii sunt cei doi oameni de bine care au prins infractorul, adică Ovidiu Pușcă, mecanicul auto care a prins tâlharul, și Ionuș Cazacu, proprietarul atelierului auto, care a ajutat la imobilizarea tâlharului și a sunat la 112.
 
Practic, doi oameni care au reacționat exact așa cum trebuie. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii