Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
16:13 17 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aviz favorabil în comisii pentru Vasile Dâncu, propus pentru portofoliul Dezvoltării Regionale

ro

17 Nov, 2015 11:14 779 Marime text
 
Vasile Dâncu, propus pentru funcția de ministru al Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, a primit aviz favorabil astăzi la audierile din comisiile de specialitate, cu majoritate de voturi și o abținere. Dâncu a fost nominalizat și pentru un post de vicepremier.
 
Ministrul propus pentru portofoliul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, a declarant, astăzi, în cadrul audierii la comisiile parlamentare de specialitate, că dorește să creeze premisele pentru reforma administrației prin perfecționarea resurselor umane.
 
„Nu cred că un Guvern, chiar dacă nu este unul politic, va elimina ce a fost bun până acum. Vom încerca să ducem mai departe și să construim, să reparăm acolo unde nu funcționează. Din păcate, până acum doi ani nu am avut nici măcar un plan”, a explicat Vasile Dâncu, notează agerpres.ro.
 
Acesta a precizat faptul că va acționa pentru eliminarea limitării conexiunii de comunicare dintre Guvern și mediul politic.
 
„Vom încerca să structurăm o foarte bună relație cu Parlamentul României. Aș vrea ca această limitare să nu mai existe și voi fi o verigă de comunicare”, a mai declarant Dâncu.
 

Sursa foto: psnews.ro
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii