Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:31 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un nou șantier în municipiul Constanța? Artera rutieră va face legătura între Soveja și B-dul Aurel Vlaicu

ro

04 Aug, 2022 18:45 11658 Marime text


 
  • Primarul Chițac și ministrul Apărării, Vasile Dâncu au convenit o soluție pentru fluidizarea traficul auto din Constanța din zona Baba Novc- Aurel Vlaicu
  • Noua arteră va contribui la fluidizarea traficului între cartierele Tomis Nord, Inel I, Compozitori, Coiciu, Anadalchioi și Tomis 3 și va reprezenta o legătură suplimentară între strada Soveja și bd. Aurel Vlaicu, degrevând traficul de pe Baba Novac și Ștefăniță Vodă

„Am avut o întâlnire foarte productivă pentru Constanța cu ministrul Vasile Dîncu și cu oficiali ai Ministerului Apărării Naționale.

Am convenit realizarea proiectului de infrastructură rutieră ce vizează prelungirea străzii Barbu Șt. Delavrancea, în paralel cu străzile Baba Novac și Ștefăniță Vodă, investiție care necesită avizarea traversării mai multor terenuri aflate în administrarea MAPN.

 
Noua arteră va contribui la fluidizarea traficului între cartierele Tomis Nord, Inel I, Compozitori, Coiciu, Anadalchioi și Tomis 3 și va reprezenta o legătură suplimentară între strada Soveja și bd. Aurel Vlaicu, degrevând traficul de pe Baba Novac și Ștefăniță Vodă.
 
Acesta este un proiect mai vechi, care trenează de peste 6 ani din diverse blocaje birocratice. Urmează ca aparatul de specialitate din Primărie, alături de reprezentanții MAPN, să efectueze mai multe vizite și ședințe de lucru pentru a stabili traseul exact și detaliile tehnice ce vor sta la baza proiectului", a anunțat Vergil Chițac.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii