Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:43 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aveți grijă ce emoticoane postați! Riscați să ajungeți în fața judecătorilor!

ro

19 Apr, 2016 13:37 10245 Marime text
 
O elevă de numai 12 ani va apărea în faţa magistraţilor Tribunalului pentru minori din Statele Unite ale Americii din cauza unor emoticoane ameninţătoare postate anul trecut, prin luna decembrie. Ea a postat pe Instagram un mesaj în care scria ”Masacru”, urmat de un emoticon - pistol, şi propoziţia „Întâlneşte-te cu mine marţi, la bibliotecă”, ilustrată de un pistol, un cuţit şi o bombă.

O glumă copilărească, dar pe care poliţiştii din Fairfax au luat-o foarte în serios şi au considerat-o ameninţătoare. Asta în ciuda faptului că şcoala nu a dat importanţă mesajului, iar mama fetei a explicat că fiica ei este hărţuită în şcoală şi că nu a creat niciodată probleme înainte. Din cauza vidului juridic în domeniu, eleva de 12 ani va trece printr-un proces pe care nu-l va uita niciodată. Şi asta doar din cauza unor emoticoane… copilăreşti. Eleva şi-a recunoscut faptele. Primul termen în acest proces va avea loc la sfârşitul lunii.
 
Întâmplarea a avut loc în Fairfax, un oraş cu 24.000 de locuitori din statul american Virginia, povestesc jurnaliștii de la ”Washington Times”.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii