Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:59 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenție șoferi. Traficul rutier este blocat pe strada Mircea cel Bătrân din Constanța pentru efectuarea unor lucrări RAJA

ro

12 Mar, 2018 09:26 1021 Marime text
Pentru remedierea unei avarii survenită la conducta principală de alimentare cu apă, cu diametrul de 200 mm, de pe strada Mircea cel Bătrân din municipiul Constanța, echipele de intervenție ale SC RAJA SA au fost nevoite să blocheze traficul auto, astăzi, 12 martie 2018, în intervalul orar 09,00-14,00, pe strada Mircea cel Bătrân, pe tronsonul delimitat de străzile Nicolae Iorga și Ion Rațiu, informează SC RAJA SA.
 
Pentru efectuarea lucrărilor de reparații, zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.
 

”Ne cerem scuze participanților la trafic din zona respectivă și le dăm asigurări că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru  remedierea avariei într-un timp cât mai scurt” - au transmis reprezentanții SC RAJA SA. 

 
Abonații din zonă nu sunt afectați de această lucrare, întrucât echipele de intervenție vor efectua reparațiile cu conducta sub presiune.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii