Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:17 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenţie şoferi! Trafic restricţionat de Ziua Constanţei. Ce străzi sunt închise

ro

21 May, 2018 09:48 2155 Marime text
Primăria Municipiului Constanța le reamintește constănțenilor că astăzi vor fi aplicate restricții de circulație pe străzile din oraș pentru a se asigura buna desfășurare a paradei de Ziua Constanței.

Parada va porni la ora 16:00 din zona Sălii Sporturilor, astfel că, de la ora 14:00 se restricționează parțial și temporar zona de deplasare de pe strada Mircea cel Bătrân cuprinsă între străzile Smârdan și Decebal, pentru a permite oprirea autobuzelor care vor transporta participanții la paradă. 

Începând cu ora 15:15 se va închide total circulația pe bulevardul Tomis, traseul de desfășurare al paradei, cuprins între zona Capitol și piața Ovidiu. De asemenea, va fi oprită circulația la intersecția bulevardului Tomis cu strada Traian, respectiv intersecția bulevardului Tomis cu bulevardul Ferdinand, fapt care va conduce la întârzieri ale mijloacelor de transport în comun de aproximativ 10-15 minute.

Pentru buna desfășurare a circulației se recomandă evitarea zonelor în care se aplică restricțiile, iar Poliția Rutieră Constanța și Serviciul Rutier al Direcției Generale a Poliției Locale Constanța vor asigura dirijarea traficului și în alte intersecții, cum ar fi:
  • strada Mircea cel Bătrân cu bulevardul Mamaia;
  • strada Răscoala 1907 cu bulevardul Mamaia;
  • strada Mihai Viteazu cu bulevardul Mamaia;
  • strada Mihai Viteazu cu bulevardul Ferdinand;
  • strada Mihai Viteazu cu strada Traian;
  • strada Traian cu strada Termele Romane;
  • strada Răscoala 1907 cu bulevardul Ferdinand.
 
Pe parcursul întregii zile este interzisă oprirea, staționarea și parcarea autovehiculelor pe bulevardul Tomis, tronsonul Capitol – piața Ovidiu, inclusiv în parcările de la Poștă și de la Sala Sporturilor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii