Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:38 19 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenţie, şoferi! Ce vi se poate întâmpla în unele benzinării...

ro

15 Jun, 2016 21:57 5868 Marime text
Unul dintre miile de români care tranzitează autostrada din Ungaria sau din Austria, a recurs la rețeaua de socializare Facebook pentru a face cunoscut ce i s-a întâmplat lui într-o benzinărie la granița dintre două țări.
 
Omu a dorit să atragă atenția tuturor celor care folosesc această rută pentru a fi atenți mai ales în benzinării și parcări, acolo unde acționează tâlhari… din România. Ce fac aceștia? Indivizii fie înțeapă cauciucurile, fie fură din buzunarele celor care folosesc autocarul, fie joacă alba-neagra…
 
„ATENȚIE! La Shell-ul de la Nickelsdorf (ieșirea din Austria) acționează o trupă de tâlhari români. Azi-noapte (n.r. luni noaptea) la 01:30 in timp ce am intrat să achit motorina mi-au înțepat roata din dreapta spate!… Norocul meu că am observat. Am rămas să schimb roata în stația PECO si atunci i-am văzut cum au acționat pe un autocar de Atlassib cu alba-neagra şi buzunărit! A venit caldura si au ieșit la treabă. Erau vreo 8-10…cei de la PECO ori din complicitate ori de frică nu se bagă, nu au vrut nici să cheme poliția….Eu zic să profităm de Facebook şi să distribuim să afle cât mai mulţi români!”, scrie omul pe Facebook.
 
Oprindu-se la o benzinărie, aceștia au profitat de faptul că șoferul intrase înăuntru pentru a plăti combustibilul și i-au spart un cauciuc. Ideea hoților era ca el sa rămână în pană în spatele benzinăriei unde să poată fi tâlhărit. Omul nu s-a lăsat până nu a chemat poliția. Există însă tot mai multe reclamații despre hoții ce acționează de ceva vreme pe acolo.
 
Așa că, dacă aveți drum pe aceeași rută, să fiți atenți la infractorii care acționează în zonă.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii