Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:27 18 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenție constănțeni! A apărut o nouă metodă de înșelăciune! Indivizi necunoscuți realizează sondaje de opinie în numele Primăriei Constanța

ro

27 Feb, 2019 17:15 9352 Marime text
O nouă metodă de înșelăciune la Constanța! Persoane necunoscute se recomandă ca fiind angajați ai Primăriei Municipiului Constanța în încercarea de a pătrunde în locuințele oamenilor.

Primăria Municipiului Constanța precizează că administrația locală nu desfășoară în acest moment niciun chestionar sau sondaj de opinie pe teren.

„Reamintim faptul că, în ultimele zile, o serie de indivizi care s-au recomandat a fi de la Primăria Municipiului Constanța, fără a prezenta niciun document de identitate, au abordat mai mulți constănțeni sub pretextul realizării unui sondaj de opinie și au încercat să pătrundă în locuințele oamenilor. Instituția noastră nu are nicio legatură cu aceste acțiuni, nu le încurajează și se disociază total de ele”, precizează Primăria.

„Vă recomandăm să nu permiteţi accesul în locuinţă celor care vin să vă prezinte diverse „promoţii”, în scop caritabil sau pentru sondaje de opinie. Dacă sună la uşă persoane ce pretind că reprezintă instituţii care oferă servicii publice, nu le lăsaţi să intre în casă decât după verificarea documentelor de identitate, respectiv ale celor de serviciu. Nu oferiţi informaţii necunoscuţilor despre bunurile pe care le deţineţi sau despre vecini, nici măcar celor care susţin că sunt reprezentanţii unor instituţii, dar nu pot face această dovadă. Nu comunicaţi date despre plecarea de acasă pentru o perioadă mai lungă în convorbirile cu alte persoane sau pe reţele de socializare”, avertizează reprezentanții Primăriei.

În cazul în care vă confruntaţi cu asemenea situaţii, adresaţi-vă de urgenţă celei mai apropiate secții de poliţie sau apelaţi numărul unic de urgenţă 112. De asemenea, puteți apela Direcția Generală Poliția Locală Constanța -0241484205-Dispecerat sau 0799/606142(WhatsApp).

Toate campaniile demarate de Primăria Municipiului Constanța și valabile în acest moment sunt disponibile doar pe canalele de comunicare oficiale ale instituției.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii