Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:00 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sărbătoare la DNA Constanţa Astăzi este ziua procurorului Andrei Bodean

ro

06 Apr, 2015 08:56 2719 Marime text
Astăzi este ziua lui Andrei Bodean, procuror al Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Serviciul teritorial Constanţa.

Sărbătoritul de azi, fost procuror criminalist al Parchetului Tribunalului Constanţa, a fost admis, pe data de 9 mai 2013, la interviul pentru numirea în funcţia de procuror al Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Constanţa.

Andrei Bodean s-a născut 6 aprilie 1980 şi a absolvit Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân” dar și Facultatea de Drept a Universităţii Ovidius, Specializarea Administraţie Publică. Decretul prin intermediul căruia Andrei Bodean a fost numit procuror (la Parchetul Judecătoriei Constanța) a fost semnat de presedintele Romaniei, Traian Basescu, la data de 8 februarie 2010. Consiliului Superior al Magistraturii a decis, în ședința din data de 14 mai 2012, promovarea lui Andrei Bodean, de la Parchetul Judecătoriei Constanța la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța. După cum arătam și mai sus, în data de 9 mai 2013, Andrei Bodean a fost admis la interviul pentru numirea în funcţia de procuror al Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Constanţa.

În ultimii ani Andrei Bodean a rezolvat mai multe dosare de răsunet, printre acestea aflându-se uciderea Larei Șaban, dar și a fostului călugăr Alexe Artiom din Ghindăreşti. Mai mult decât atât, Bodean este procurorul care a trimis în judecată aproape toată familia lui Sandu Anghel, zis şi Bercea Mondial pentru presupusa şantajare a lui Mircea Băsescu, fratele fostului preşedinte al României, Traian Băsescu.

Procurorul Bodean l-a trimis în judecată, în două dosare, pe Nicuşor Daniel Constantinescu, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, şi îl cercetează în stare de arest la domiciliu într-o altă cauză.

Recent, Bodean l-a trimis în judectă şi pe Radu Ştefan Mazăre, edilul municipiului Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • constantean 12 Jun, 2015 08:44 La multi ani!Sa ti dea Dumnezeu multa sanatate,multe bucurii in viata si putere de munca sa ne scapi de hoti si de tilhari!Iti multumim pentru tot ceea ce ai facut pentru Constanta!
  • ion 06 Apr, 2015 19:55 La multi ani,si scapa-ne de rau.....
  • G 06 Apr, 2015 13:25 La multi ani si toate cele bune!!!