Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
16:57 18 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ar fi călcat cu mașina un polițist de frontieră Laurențiu Bucur rămâne sub control judiciar, dar are voie să părăsească municipiul

ro

01 Oct, 2015 17:27 869 Marime text
 
Laurențiu Sorin Bucur rămâne sub control judiciar, au decis, astăzi, magistrații Tribunalului Constanța. Totodată, instanța a încuviinţat depăşirea limitei teritoriale a municipiului Constanţa „la data de 17.10.2015 în intervalul orar 10.00 – 15.00, pentru a se deplasa în localitatea Tufani, jud.Constanţa“. 

Laurențiu Sorin Bucur este inculpat pentru în dosarul în care ar fi acroşat intenţionat cu maşina un poliţist de frontieră aflat în misiune.
 
Amintim că la începutul lunii decembrie 2014, un poliţist de frontieră a fost rănit în misiune, fiind lovit intenţionat cu maşina de un presupus contrabandist de ţigări. Bărbatul, care se afla în maşină alături de o a doua persoană, a reuşit să scape.
 
Cei doi bărbaţi au fost depistaţi, pe raza municipiului Constanţa, în timp ce tranzacţionau 10.000 de ţigarete de contrabandă dintr-un autoturism.
 
Potrivit anchetatorilor, „în tentativa de a scăpa, şoferul l-a acroşat intenţionat pe unul dintre poliţiştii de frontieră care intenţiona să-l imobilizeze, târându-l pe asfalt câţiva metri. Observând că autoturismul nu opreşte şi că viaţa colegului este pusă în pericol, un alt poliţist de frontieră aflat în misiune a efectuat somaţiile legale, după care a făcut uz de armamentul din dotare, trăgând un foc de avertisment în plan vertical, după care a tras alte 7 cartuşe spre pneurile autoturismului. Conducătorul auto nu a oprit nici de această dată, continuându-şi deplasarea în viteză pe străzile secundare ale municipiului Constanţa“.

Ti-a placut articolul?

Comentarii