Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
17:04 21 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Apostol Mușat, condamat definitiv la 2 ani închisoare cu executare

ro

10 Mar, 2016 17:14 1209 Marime text
 
Apostol Mușat, fostul primar al comunei Snagov, a fost astăzi condamnat definitiv de Curtea de Apel București la doi ani închisoare cu executare pentru săvârșirea infracțiunii de conflict de interese, potrivit agerpres.ro.
 
Mușat a mai fost condamnat în martie 2014 la cinci ani închisoare, într-un dosar de corupție privind retrocedări ilegale de terenuri, însă decizia din acest dosar nu este definitivă. Ancheta în primul dosar a fost deschisă de procurori în urma unei sesizări depusă de Agenția Națională de Integritate. Potrivit ANI, în exercitarea atribuțiilor de serviciu, Apostol Mușat a semnat 63 ordine de plată în beneficiul firmei SC Bogdan Euro Trade SRL, în cadrul căreia fiul său deținea calitatea de asociat și funcția de administrator.
 
Fostul primar din Snagov a semnat 26 de ordine de plată în beneficiul SC Monik Consulting SRL, societate comercială în cadrul căreia nora lui Mușat a deținut calitatea de asociat și administrator, iar fiul său deținea calitatea de asociat. ANI susține că prin semnarea ordinelor de plată, Apostol Mușat a produs un folos material pentru sine ori pentru fiul său în valoare totală de 2,3 milioane lei.Sursa foto: romaniatv.net

Ti-a placut articolul?

Comentarii