Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:18 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Apel la responsabilitate Locuitorii comunei Peştera cer, printr-un miting, dreptul la un trai decent

ro

31 Mar, 2014 13:17 2826 Marime text
Platoul din faţa sediului Consiliului Judeţean va fi mâine ocupat de cei peste 1000 de locuitori ai comunei Peştera care vin la un mitingul de protest organizat de primarul Valentin Vrabie.

Astfel, în intervalul orar 12.00 – 14.00, comunitatea peştereană va cere explicaţii mai marilor judeţului cu privire la  „refuzul constant al CJC de a reabilita DJ 2238, drum aflat în administrarea sa, care face legătura între localităţile lvrinezu Mare, Ivrinezu Mic şi Peştera. Deşi localitatea în care trăiesc peste 3500 de oameni a fost grav afectată de două inundaţii în vara anului 2013, autorităţile judeţene au rămas indiferente la suferinţele şi nevoile comunităţii locale, neacordând niciun leu pentru înlăturarea dezastrelor produse de viituri“, după cum se arată într-un comunicat recent al Primăriei Peştera.

,,Ne-am solidarizat impotriva abuzurilor care afectează viaţa de zi cu zi a cetăţenilor din această comună. Lipsa unui comportament coerent, măsurile discriminatorii şi ilegale, cu mare impact şi efecte pe termen lung, de care a avut parte până acum comunitatea noastră din partea administraţiei judeţene nu au făcut decât să împiedice cursul normal al actului administrativ şi să ne oblige să ne desfăşurăm activitatea în condiţii deosebit de grele. Consider că un Preşedinte de Consiliu Judeţean ar trebui sa facă o prioritate din rezolvarea problernelor tuturor locuitorilor judeţului, nu numai ale celor recomandaţi de aparteneţa politică a primarilor.Şi noi, locuitorii comunei Peştera, suntem parte a acestui judeţ!”, spune primarul Valentin Vrabie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii