Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:20 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ambarcațiuni de 2 milioane de euro vor concura în Marina Limanu

ro

09 Jul, 2012 20:18 1259 Marime text

NauticLife în parteneriat cu Life Harbour și Beneteau, cel

mai mare producător mondial de ambarcațiuni cu vele din lume va organiza cea dea treia ediție a Regattei Beneteau - NauticLife. Evenimentul se va desfășura în perioada 13-15 iulie, iar toată logistica cursei va fi coordonată din Marina Limanu Life Harbour - cea mai mare marină privată din România. În cadrul cursei din acest an vor participa cca 20 de ambarcațiuni românești, o parte dintre acestea fiind marca Beneteau, dar și alte mărci cunoscute din lumea yahtingului. Potrivit organizatorilor, activitatea de arbitraj și jurizare a competiției va fi asigurată de autoritatea supremă în domeniu - Federația Română de Yachting.

"Suntem mândri că reușim să organizăm Regatta Beneteau - NauticLife al treilea an consecutiv și ne dorim ca evenimentul să devină un reper important al mișcării de yachting din România. Vom continua să susținem această competiție cu regularitate, iar de anul viitor intenționăm să invităm la această competiție și echipaje din țările riverane ale Marii Negre și Mării Mediterane" a declarat Octavian Firu, Director General NauticLife.

Regatta Beneteau - NauticLife este o competiție națională care se adresează pasionaților și celor care practică yachtingul această fiind deschisă tuturor posesorilor de ambarcațiuni.

PROGRAMUL REGATTA BENETEAU - NAUTICLIFE

14 iulie, începând cu ora 10.30, este programată cursa costieră Mangalia - Vama Veche - Mangalia.

La ora 19:00 va avea loc masa festiva în cadrul Marinei Limanu - Life Harbour.

15 iulie, începând cu ora 10.30, sunt programate doua curse inshore, pe un traseu marcat cu balize.

La ora 16.00 va avea loc comunicarea clasamentului și festivitatea de premiere.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii