Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:13 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Allchim, un nou contract cu Primăria Constanţa! (documente)

ro

14 Apr, 2019 14:42 2015 Marime text
Contractul de dezinsecţie şi deratizare a municipiului Constanţa pentru 2019 a fost recâştigat de Allchim SRL, contra sumei de 133.066 lei fără TVA. Cele două părţi au perfectat înţelegerea la sfrâşitul lunii martie, vezi secţiunea "documente"
La sfârşitul anului trecut, în urma unei decizii a Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor, Primăria Constanţa a fost obligată să reevalueze ofertele în cadrul procedurii de atribuire a contractului dezinsecţie, deratizare şi tratamente fitosanitare pe domeniul public. Reevaluarea s-a împotmolit, după ce una dintre societăţile care a participat la achiziţia publică s-a adresat instanţei de judecată.
Municipalitatea a organizat o nouă licitaţie, deoarece
contractul în vigoare urma să expire până la sfârşitul anului.
Ultimul contract de dezinsecţie, deratizare şi tratamente fitosanitare în municipiul Constanţa a avut o valoare de 43.084.626,50 de lei fără TVA şi a fost atribuit, în anul 2009, societăţii Allchim Co SA.


Despre Allchim Co SA  
 
Firma a fost înfiinţată în anul 1999 şi are sediul social în Bucureşti. Capitalul social subscris, de 90.000 de lei, integral vărsat, este compus din 18.000 de acţiuni. Societatea este controlată de Mihai Florin Şucata, născut pe 25.04.1946, în satul Breaza, Braşov, cu 95% din capitalul social, şi Maria Anghelescu Păun, născută pe 13.09.1974, în Braşov, cu 5% din capitalul social. Administratorul societăţii, care desfăşoară activităţi de curăţenie, este Mihai Florin Sucata. Cenzorii societăţii sunt Marinela Ionescu, Gabriela Elena Diaconescu şi Georgeta Gabriela Păsoi. Obiectul principal de activitate al societăţii vizează activităţile de curăţenie.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii