Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:54 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alina Gorghiu, prima reacție după ce a fost audiată la DNA

ro

15 Jun, 2015 16:59 2250 Marime text
 
Co-președintele PNL, Alina Gorghiu, explică, astăzi, într-o postare pe pagina sa de Facebook, calitatea pe care o are în dosarul fostului președinte al Colegiului de Conducere al Camerei de Comerț și Industrie a României, Mihail Vlasov.

Gorghiu a fost la DNA și a făcut declarații, dar de martor, spune ea.

„Informațiile apărute în presă din rechizitoriul DNA demonstrează că nu am nicio calitate în dosarul Registrului Comerțului, alta decât aceea de martor. Cu această ocazie, propaganda PSD rămâne fără una dintre direcțiile de manipulare și dezinformare. Nu am nicio legătură cu vreo faptă imputată cuiva din acest dosar, am dat lămuriri în calitate de martor, ca unul dintre inițiatorii unui proiect legislativ.

Sunt convinsă că insinuările vor continua însă. Pentru cei care se prefac că nu înțeleg, le explic, în avans, că, în orice sistem juridic, calitatea de martor nu are nimic incriminator, chiar dimpotrivă. Nu același lucru l-aș putea spune despre cei care sunt învinuiți pentru fapte de corupție, care refuză să dea declarații și pleacă în Turcia pentru a se opera.

Orice altă interpretare cu privire la implicarea numelui meu în acest dosar este de natură a-mi prejudicia imaginea și voi acționa, ca orice om de bună credință, în justiție”, scrie Gorghiu pe pagina de socializare. 




Sursa: Facebook Alin Gorghiu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii