Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:18 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alina Gorghiu, avertisment către tinerii liberali

ro

22 May, 2015 22:26 2055 Marime text
 
Copreședintele PNL Alina Gorghiu le-a spus, vineri, tinerilor liberali prahoveni, că Victor Ponta, Elena Udrea, Dan Șova și Monica Iacob Ridzi au eșuat 'lamentabil' în politică, îndemnându-i să o sprijine astfel încât să nu i se întâmple același lucru.
 
'Dacă vă uitați la celelalte partide politice și la oamenii din generația noastră, o să constatați că au eșuat. Un Ponta, un Șova, o Elena Udrea, o Monica Iacob Ridzi sunt oameni care au eșuat lamentabil în politică. Dacă vrem să nu se întâmple asta, veți fi alături de mine, mă veți trage de mânecă atunci când partidul derapează, mă veți încuraja atunci când partidul face un lucru bun, ne veți critica atunci când nu facem suficientă opoziție. (...) Dacă eu voi eșua lamentabil ca cei pe care i-am enumerat anterior, toată generația noastră eșuează. Să ne fie clar că depindem unii de alții și trebuie să tragem toți în aceeași parte a căruței', a afirmat Gorghiu în discursul susținut în fața participanților la Delegația Permanentă a TNL Prahova.
 
Liderul liberal a arătat că, în acest moment, PNL nu face suficientă opoziție, însă o va face pe viitor pentru că are o obligație atât față de istoria de 140 de ani a partidului, cât și față de generațiile viitoare.
 
Gorghiu a punctat că PNL are resursă umană de valoare și că obiectivul este acela de a schimba în bine viața oamenilor. 'Avem o resursă umană incredibil de bună, oameni pregătiți curați, care știu să articuleze un discurs public, care știu care sunt mesajele PNL și istoria PNL, care nu intră în politică pentru că obțin o funcție mâine. (...) Obiectivul vostru și al nostru este să schimbăm în bine, cât se poate de mult, viața oamenilor', a mai afirmat copreședintele PNL.
 
Alina Gorghiu și secretarul general al PNL, Gheorghe Flutur, au participat, la Ploiești, la reuniunea Delegației Permanente a TNL Prahova, în cadrul căreia a fost prezentat proiectul 'Carieră Liberală'.
 
Sursa: AGERPRES
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii