Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:32 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aglomerație în trafic după minivacanța de 1 Mai

ro

03 May, 2015 12:12 1841 Marime text
 
Autoritățile se aşteaptă astăzi la valori mari de trafic pe drumurile de la munte şi mare către Capitală, având în vedere că se termină minivacanța de 1 mai. Pentru a-i descuraja pe şoferii prea grăbiţi, poliţiştii au pregătit peste 400 de radare, informează B1 TV.

„Și astăzi, la sfârșitul minivacanței de 1 mai, efectivele de polițiști au fost supliementate. Astfel, peste 23.000 de polițiști asigură linistea și siguranța cetățenilor, acționând pentru prevenirea și decurajarea faptelor antisociale și salvarea de vieți”, a afirmat Georgian Drăgan, purtător de cuvânt IGPR.

Polițiștii vor acționa pe 358 de tonsoane naționale și autostrăzi. Aproape 200 polițiști de la Rutieră vor fi sprijiniți de colegii lor de la ordine publică, în număr de 6.000.

„Pe principalele căi de au fost suplimentate efectivele atât în mediul urban, cât și în mediul rural. Traficul rutier va fi supravegheat în timp real dintr-un elicopter, care va survola asupra A2, cât și pe drumul național 1 către Valea Prahovei și dinspre Valea Prahovei. Recomandăm conducătorilor auto să manifeste prudență la volan, semnificațiile indicatoarelor rutiere și să nu accelereze mai mult decât e necesar”, a conchis acesta.


Sursa: B1 TV
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii