Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:41 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aeroportul Delta Dunării se modernizează Licitație deschisă pentru obținerea serviciilor de supraveghere a lucrărilor (document)

ro

18 Sep, 2014 23:04 2799 Marime text
Aeroportul Delta Dunării din Tulcea trece printr-un amplu proces de modernizare. În acest sens, Regia Autonomă Aeroportul "Delta Dunării" Tulcea organizează o licitație deschisă pentru contractarea serviciilor de supraveghere a lucrărilor aferente obiectivului "Modernizarea suprafețelor de mișcare, extinderea pistei și a platformei de îmbarcare – debarcare pentru Aeroportul Delta Dunării Tulcea".

Obținerea de informații suplimentare, a caietului de sarcini și documentelor suplimentare, precum și ofertele sau solicitările de participare trebuie transmise sau solicitate la adresa Regiei Autonome Aeroportul Delta Dunării, pe șoseaua Tulcea – Constanța, km. 15, Tulcea.
 
Contractul presupune prestarea serviciilor de arhitectură, de inginerie și servicii integrate de inginerie, servicii de amenajare urbană și arhitectură peisagistică, servicii conexe de consultanță științifică și tehnică și servicii de testare și analiză tehnică.
Locul principal de prestare va fi sediul Regiei Autonome Aeroportul Delta Dunării Tulcea. Valoarea estimată fără TVA este de 875.980 de lei, pe o durată de 68 de luni de la data atribuirii contractului. Garanția de participare se va constitui pentru suma de 17.519, 2 lei (2 %).
 
Termenul limită pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este 27 octombrie, ora 11.00, ofertele sau cererile de participare se pot primi până cel târziu la data de 30 octombrie, ora 12.00, iar deschiderea ofertelor va avea loc la data de 31 octombrie, la ora 10.00, la sediul Regiei Autonome Aeroportul Delta Dunării Tulcea.
 
Contractul va intra în vigoare după semnarea contractului de finanțare cu Ministerul Transporturilor – AM POS pentru proiectul de  "Modernizarea suprafețelor de mișcare, extinderea pistei și a platformei de îmbarcare – debarcare pentru Aeroportul Delta Dunării Tulcea".
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii