Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:37 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adolescentă sechestrată și obligată să muncească de doi suspecți. Cât a durat calvarul victimei

ro

12 Jun, 2018 13:57 2512 Marime text
Două persoane, bănuite că ar fi exploatat o minoră, în vârstă de 14 ani, prin obligarea la efectuarea de muncă în mod forţat, sunt cercetate pentru trafic de minori.
 
Potrivit Poliției Române, la data de 11 iunie a.c., poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Vrancea, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. - B.T. Vrancea, au organizat o acţiune, pe raza municipiului Adjud, pentru depistarea a două persoane bănuite de trafic de minori.
 
Din cercetări au rezultat indicii că, începând cu anul 2015, cei în cauză, profitând de imposibilitatea victimei de a-şi manifesta voinţa, ar fi exploatat o minoră, în vârstă de 14 ani, prin supunerea la efectuarea unor munci în mod forţat. De asemenea, minora ar fi fost abuzată fizic şi psihic.
 
Ca urmare a administrării probatoriului, a fost dispusă măsura controlului judiciar faţă de o femeie, de 23 de ani, iar faţă de un bărbat, de 43 de ani, s-a dispus măsura reţinerii.
 
Cei în cauză urmează să fie prezentaţi Tribunalului Vrancea cu propunerea de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de minori.
 
Cercetările continuă pentru documentarea întregii activităţi infracţionale în cauză.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii