Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:10 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Administrator nou în firma celebrului milionar de Top 300 Vasile Costea

ro

08 Feb, 2016 06:58 5713 Marime text
 
Prin Hotărârea numărul 1, din 2016, Vasile Costea și Bogdan Nicolae Grădinaru, asociați ai societății Ro-Mat-Construct au căzut de acord cu revocarea din funcția de administrator a lui Grădinaru. Ce-o fi fost acolo numai cei doi știu. Noi știm că deocamdată firma va fi administrată, pe perioadă nelimitată, de Alexandru Lucian Stamate, un tânăr în vârstă de aproape 27 de ani.
 
Reamintim că Vasile Costea prin firmele sale a fost o prezență aproape constantă în Top 300 Capital și Top 500 Forbes ale celor mai bogați oameni ai României.
Totodată reamintim că un ultim contract de care cunoaștem noi al societății Ro-Mat este cu Compania Națională Administrația Porturilor Maritime Constanța.
Astfel la finele lunii septembrie 2015 Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime Constanţa (CN APMC) a atribuit, prin licitaţie deschisă, unde criteriul de atribuire a fost preţul cel mai scăzut, contractul privind „Ansambluri Amortizori de cheu“, unde tipul contractului este de furnizare de produse, inclusiv montajul acestora la chei.
 
Conform anunţului de atribuire cu numărul 25717/19.02.2008, valoarea finală a contractului a fost de 2.270.244 de lei (fără TVA).
 
Potrivit procesului-verbal întocmit în şedinţa de deschidere a ofertelor depuse pentru licitaţia deschisă „Ansambluri Amortizori de cheu - 200 de bucăţi“ (şi montajul acestora), comisia de evaluare a fost compusă din: Gheorghe Iorov - preşedinte, Ambroziu Duma, Claudia Burlacu, Spiru Chirea, Aurelian Liţă, Cristian Stoicescu, Angela Badea, Dorin Raicu şi Dorina Constantin -membri.
În termenul stabilit, s-a depus o singură ofertă, de către operatorul economic SC RO-MAT Construct SRL Constanţa. Deschiderea ofertei s-a făcut după verificarea prealabilă de către comisie şi reprezentantul ofertantului. Procesul-verbal s-a încheiat prin acceptarea întocmai şi în unanimitate de membrii comisiei de evaluare şi de reprezentantul ofertantului.


Sursa foto: antreprenor.eu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii