Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:54 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ro-Mat-Construct SRL a intrat în faliment! Povestea oficială din instanță

ro

04 Aug, 2023 18:00 1587 Marime text
 
 
  • Prin Hotărârea intermediară nr. 571/202, Tribunalul Constanța a dispus intrarea în faliment a debitoarei SC Ro-Mat-Construct SRL și desemnarea în calitate de lichidator judiciar pe practicianul în insolvenţă Liţcanu&Gheorghiţă SPRL.
 
Judecătorii de la Tribunalul Constanța au stabilit un nou termen (7 noiembrie 2023) în dosarul Ro-Mat-Construct SRL! La termenul trecut, tribunalul a dispus intrarea în faliment a debitoarei SC Ro-Mat-Construct SRL și a desemnat în calitate de lichidator judiciar pe practicianul în insolvenţă Liţcanu&Gheorghiţă SPRL.
 
Judecător sindic este Aida-Iolanda Slate, de la Tribunalul Constanța.
 
Potrivit Buletinul Procedurilor de Insolvenţă nr. 9657/07.06.2023, în cadrul procedurii generale a insolvenței deschisă împotriva debitoarei Ro-Mat-Construct SRL, debitoarea și-a declarat intenția de reorganizare pe bază de plan.
 
Prin sentința civilă nr. 216/19.02.2020 judecătorul-sindic a confirmat planul de reorganizare propus de administratorul special al debitoarei.
 
Prin sentințșa civilă nr.1423/14.12.2020 judecătorul sindic a confirmat prelungirea cu un an a duratei de executare a planului de reorganizare pentru debitoarea Ro-Mat-Construct SRL.
 
La data de 12.10.2022, administratorul judiciar Lițcanu& Gheorghiță S.P.R.L. a depus cerere de trecere la faliment a debitoarei pentru neîndeplinirea obligațiilor de plată și a celorlalte sarcini asumate prin planul de reorganizare.
 

„Astfel fiind, devin incidente disp.art.143 alin.1) teza I din lege, potrivit cu care Dacă debitorul nu se conformează planului sau se acumulează noi datorii către creditorii din cadrul procedurii de insolvență, oricare dintre creditori sau administratorul judiciar poate solicita oricând judecătorului-sindic să dispună intrarea în faliment a debitorului”. Prin urmare, având în vedere că debitoarea nu a îndeplinit în condițiile stipulate prin planul de reorganizare, iar administratorul judiciar a solicitat trecerea la faliment, judecătorul-sindic constată că sunt îndeplinite condițiile art.145 alin.1) lit. C din Legea nr. 85/2014, sens în care va admite cererea și va dispune intrarea în faliment a debitoarei Romat-Construct SRL“, conform BPI.

 
Pentru aceste motive, în numele legii, tribunalul a admis cererea administratorului judiciar al debitoarei de trecere la faliment, desemnând în calitate de lichidator judiciar pe practicianul în insolvență Lițcanu&Gheorghiță SPRL
 
Potrivit Termene.ro, Ro-Mat-Construct SRL are ca asociat unic și administrator special pe Orman George-Mihai, care mai apare în Actual Management Consult SRL.
 
Tot potrivit Termene.ro, Ro-Mat-Construct SRL a avut sute de contracte publice, iar printre autoritățile publice se află: Unitatea Militară 01227 Constanța, Penitenciarul Spital Poarta Albă, Ministerul Apărării, Garda de Coastă, Serviciul Public Administrare Creșe, din subordinea Consiliului Municipal Constanța, Compania Națională „Administrația Porturilor Maritime“ SA Constanța, SN Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța SA, Muzeul Național de Istorie a României și Camera Deputaților.
 
Ro-Mat-Construct SRL a declarat o cifră de afaceri netă pentru 2021 de 173.734 de lei, și o pierdere nete pentru 2022 de 137.696 de lei.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Municipiul Constanţa a anulat votul prin care s-a schimbat lichidatorul judiciar al Asociaţiei Teatrale pentru Educaţia Tineretului! (MOTIVARE)
 
Tribunalul Constanța motivează cazul Sabrinei Nedelcu, fost consilier în Consiliul Județean Constanța!

Se cere insolvența GSP Offshore SRL, controlată de Valentin Comănescu!
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii