Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:54 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Activitate rutieră Constanţa. Cetăţean israelian, depistat conducând o motocicletă cu numere de înmatriculare false şi cu permisul suspendat

ro

27 Apr, 2018 10:13 1268 Marime text

Poliţiştii constănţeni au întocmit în cursul zilelor de joi şi vineri mai multe dosare penale după ce, mai mulţi şoferi au fost conducând sub influența băuturilor alcoolice sau cu numere de înmatriculare false.

La data de 27 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat un bărbat, de 46 de ani, din localitatea Eforie Nord, care a condus un autoturism pe strada Câmpinei din localitatea Techirghiol, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
 
La data de 26 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Independența au depistat un bărbat, de 38 de ani, care a condus o autoutilitară pe raza localității Plopeni, județul Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Polițiștii au condus persoana în cauză la spitalul Municipal Mangalia pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
     
La data de 26 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Constanța au depistat un tânăr, de 21 de ani, din statul Israel, care a condus o motocicletă cu numerele de înmatriculare false, pe strada Traian, din municipiul Constanța, având dreptul de conducere suspendat.
     
La data de 26 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat un bărbat, de 54 de ani, din localitatea Viișoara, județul Constanța, care a condus un tractor cu remorcă, ambele neînmatriculate.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii