Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:47 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Activitate rutieră Bărbat, depistat la volan sub influența substanțelor psihoactive pe strada Soveja din Constanţa

ro

05 Mar, 2018 11:25 1228 Marime text
Mai mulţi şoferi s-au ales cu dosare penale după ce au fost depistaţi de poliţiştii constănţeni cu nereguli în trafic.

Astfel, la data de 4 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției 5 Rurală Cogealac au depistat un bărbat, în vârstă de 29 de ani, din localitatea Cogealac, județul Constanța,  care a condus un autoturism, pe strada Troiței din localitate, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
La data de 4 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție au depistat un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din oraș Năvodari, județul Constanța, care a condus un autoturism cu numerele de înmatriculare expirate, pe bulevardul Aurel Vlaicu, din municipiul Constanța.
 
La data de 3 martie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 41 de ani, din municipiul Constanța, care a condus un autoturism, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Polițiștii au condus persoana în cauză la spital pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 3 martie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 38 de ani, din municipiul Constanța, care a condus un autoturism, pe strada Soveja din municipiu, fiind sub influența substanțelor psihoactive. Polițiștii au condus persoana în cauză la spital pentru prelevarea de probe biologice.
 
La data de 2 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Mangalia au depistat un bărbat, în vârstă de 42 de ani, din Constanța,  care a condus un autoturism, pe strada Ștefan cel Mare din municipiu, având suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurie publice.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii