Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
15:01 24 08 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Activitate pentru prevenirea și combaterea violenței domestice, desfășurată în județul Constanța (galerie foto)

ro

31 Oct, 2018 15:11 610 Marime text
Potrivit IPJ Constanța, la data de 31 octombrie a.c., polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității din cadrul I.P.J. Constanța, împreună cu polițiști din cadrul Postului de Poliție Lumina, au desfășurat o activitate cu caracter informativ-preventiv la sediul Primăriei comunei Lumina din județul Constanța.
 
Scopul activității a fost informarea grupului țintă, format din cetățeni ai comunei Lumina, cu privire la modificările aduse de Legea 174/2018 privind modificarea și completarea Legii 217/2003 pentru prevenirea și combaterea violenței domestice.

De asemenea, au fost abordate teme privind formele de manifestare ale violenței domestice, ordinul de protecție provizoriu, atribuțiile D.G.A.S.P.C. pe linia prevenirii violenței domestice sau prevenirea traficului de persoane.
 
La întrunire, alături de polițiști au participatși specialiști din cadrul A.N.I.T.P. – Centrul Regional Constanța, D.G.A.S.P.C. Constanța și Primăria Lumina.
 
Activitatea se subscrie Campaniei de prevenire a violenței în familie și a traficului de persoane ”Refuz să devin o victimă”.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii