Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:58 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acțiune pentru combaterea cerşetoriei, la Constanţa. Poliţiştii locali au aplicat amenzi (galerie foto)

ro

24 Dec, 2018 09:31 1406 Marime text
Duminică, 23.12.2018, lucrătorii Direcției Generale Poliția Locală Constanța au organizat și desfășurat o acțiune pentru combaterea cerşetoriei. Cu această ocazie s-au aplicat 11 sancţiuni contravenționale în valoare totală de 1.100 lei.

Faptele au fost constatate în zona unor lăcașe de cult din municipiul Constanța, iar contravenienții erau din Adamclisi, Cobadin și Constanța. De asemenea, oamenii legii au depistat o persoană majoră din localitatea Casimcea, județul Tulcea, aptă de muncă, care desfășura activități de cerșetorie, folosindu-se de nepotul său în vârstă de 3 ani pentru a obține ajutor material de la enoriașii din zona unui lăcaș de cult din parcul Tăbăcărie. Echipajul a condus persoanele în cauză la sediul Direcției Generale Politia Locala Constanta, unde s-au întocmit actele premergătoare în vederea sesizării și predării instituției abilitate pentru demararea cercetării infracțiunii “ Folosirea unui minor în scop de cerșetorie “ așa cum este prevăzută în dispozițiile art.215 din Codul Penal.

Niciuna dintre persoanele depistate nu a dorit să i se prezinte situatia locurilor de muncă disponibile în municipiul Constanța, precizează Poliţia Locală Constanţa.

"Pe această cale, rugăm cetățenii să se alăture campaniei Direcției Generale Poliția Locală Constanța : " SPUNE STOP CERȘETORIEI!" și să nu mai dea curs cererilor /solicitătilor unor astfel de persoane", transmite DGPL Constanţa.

Sursă foto: DGPL Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii