Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:29 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Acțiune de control și igienizare a polițiștilor locali și Polaris M Holding în zona KM 5 din Constanța (galerie foto)

ro

26 Apr, 2018 09:36 1278 Marime text
În acest moment, polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală, în colaborare cu reprezentanți ai Grupării de Jandarmi Mobilă Tomis Constanța, inspectori ai Serviciului Igiena Publica și lucrători ai firmei de salubrizare SC. Polaris M Holding acționează în sistem integrat pe Strada Viorelelor din cartierul KM 5 în scopul igienizării si mentinerii menținerii curățeniei zonei, depistarea persoanelor care locuiesc in zona si nu detin forme legale ori care cresc animale, precum si pentru verificarea legalitatii constructiilor, informează Poliția Locală Constanța. 

UPDATE: 
 
În data de 26.04.2018, polițiștii locali în colaborare cu reprezentanți ai Grupării de Jandarmi Mobilă Tomis Constanța, inspectori ai Serviciului de Igienă Publică și lucrători ai firmei de salubrizare SC. Polaris M Holding au acționat în sistem integrat pe raza municipiului Constanța, în cartierul KM 5 arondat Străzii Viorelor, în scopul igienizării și menținerii curățeniei zonei, depistării persoanelor care locuiesc în zonă și care nu dețin forme legale ori care cresc animale, precum și  pentru verificarea legalității construcțiilor .

În cadrul acțiunii s-au desfășurat următoarele operațiuni:
            -s-au aplicat un număr de 13 sancțiuni contrevenționale (amenzi pentru desfășurarea de activități casnice pe domeniul public, aruncarea gunoaielor în alte locuri decât cele special amenajate, nemenținerea unei permanente stări de curățenie de jur împrejurul imobilelor deținute) în valoare totală de 5.200 lei.
            -s-au luat măsuri de igienizare a zonei de către lucrători ai SC Polaris M Holding SRL;
            De asemenea, au fost încheiate 14 note de constatare pentru executarea de construcții fără autorizație pe domeniul public al municipiului Constanța, în vederea desființării acestora pe cale administrativă, în baza Legii 50/1991 privind autorizarea executării lucrărilor de construcții.
”Menționăm faptul că astfel de acțiuni se vor desfășura în mod periodic, în scopul prevenirii și combaterea încălcării normelor legale în vigoare” - au transmis reprezentanții Poliției Locale Constanța. 

 


Sursa foto: Poliția Locală Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • cetatean constantean 26 Apr, 2018 09:56 pe Semanatorului cand veniti ??