Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:01 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acțiune de control a polițiștilor de la Transporturi. Zeci de dosare penale au fost întocmite. Ce a fost găsit într-un container în Portul Constanța

ro

25 Aug, 2018 10:58 985 Marime text
Polițiștii de la transporturi au întocmit, în ultima săptămână, 65 de dosare penale, au recuperat 55 de telefoane și 64 de accesorii de telefonie mobilă, în valoare de 160.000 de lei și au indisponibilizat 372 de parfumuri susceptibile a fi contrafăcute, în valoare de 300.000 de lei, în cadrul acțiunilor pentru siguranța călătorilor și transporturilor.
  
Potrivit Poliției Române, în perioada 17 - 24 august 2018, sub coordonarea Direcției de Poliție Transporturi, polițiștii de la transporturi au acționat pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale și pentru siguranța transporturilor aeriene, navale și feroviare în 195 de zone (aerogări, obiective economice, rute feroviare și navale), în 400 de stații de cale ferată, precum și patrulând în 410 trenuri de călători.
 
În urma activităților desfășurate, au fost depistate 2 persoane urmărite, care au fost predate unităților competente și 5 minori lipsiți de supraveghere, care au fost predați familiilor sau internați în centrele de plasament.
  
De asemenea, au fost identificate 3 persoane deținătoare și consumatoare de droguri, față de care s-au întocmit dosare penale și au fost predați structurilor competente.
  
În această perioadă, au fost întocmite 65 de dosare penale, majoritatea pentru furt, distrugere, evaziune fiscală, falsuri și uzuri de fals, contrabandă, pescuit ilegal și infracțiuni la regimul circulației.
 
Totodată, au fost efectuate  percheziții domiciliare, în urma cărora au fost recuperate 55 de telefoane și 64 de accesorii de telefonie mobilă, în valoare de 160.000 de lei, ce au făcut obiectul unei infracțiuni de furt, săvârșită în noaptea de 17 spre 18 august 2018.
 
Polițiștii Serviciului de Poliție Transporturi Maritime au descoperit, într-un container, 372 de parfumuri susceptibile a fi contrafăcute, în valoare de 300.000 de lei, ce au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulaţie de mărfuri contrafăcute.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii