Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:58 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acțiune a polițiștilor locali la Casa Căsătoriilor din Constanța. Doi bărbați au fost amendați. De ce a fost aplicată sancțiunea

ro

23 Apr, 2018 10:46 1784 Marime text
Având în vedere solicitările cetățenilor, adresate Direcției Generale Poliția Locală cu privire la faptul că, diverse persoane săvârșesc acte de natură să disturbe buna desfășurare a evenimentelor organizate pentru oficierea încheierii căsătoriei, Poliția Locală Constanța transmite că duminică, 22.04.2018, polițiștii locali au desfășurat o acțiune în zona Casei Căsătoriilor, situată pe Strada Eminescu din municipiul Constanța, loc, în care au fost depistațe și sancționate cu suma de 100 lei fiecare, două persoane, care au săvârșit în public fapte sau acte de natură să provoace indignarea participanților la eveniment. Mai exact, cei sancționați întâmpinau tinerii căsătoriți cu o găleată cu apă. 

De asemenea,în momentul încheierii procesului verbal de constatare și sancționare contravențională, li s-a adus la cunoștință, să părăsească zona și să aibă un comportament civic.

Sursa foto: Politia Locala Constanta
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii