Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:35 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident rutier provocat de o șoferiță aflată sub influența alcoolului. Un pieton a fost rănit

ro

19 Mar, 2019 10:26 1604 Marime text
O femeie de 42 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, este cercetată penal de poliţişti după ce, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, ar fi acroşat cu maşina un bărbat în zona parcului Lido, a informat purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Corina Scurtu, conform Agerpres.ro

Potrivit acesteia, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu au fost sesizaţi, luni seara, cu privire la faptul că în zona parcului Lido ar fi o persoană căzută. Până la sosirea poliţiştilor la faţa locului, unul dintre cetăţenii care aşteptau sosirea ambulanţei în acea zonă ar fi fost acroşat uşor de un autovehicul condus de o femeie de 42 de ani, din Târgu-Jiu, fără a-i fi provocată vreo leziune.

"Femeia a coborât din autovehicul, lăsându-l în staţia de autobuz din zona respectivă, continuându-şi deplasarea pe jos, către un bar din apropiere, unde a fost depistată ulterior de către poliţişti. Cetăţenii au sesizat poliţiştii cu privire la faptul că femeia părea a fi sub influenţa alcoolului în momentul când a coborât din autovehicul. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 1,22 mg/l alcool pur în aerul expirat", a spus Corina Scurtu.


În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană aflată sub influenţa alcoolului. 

Agerpres.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii