Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:48 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imagini de la eveniment Accident rutier la Sibioara, județul Constanța. Microbuz și mașină, implicate. Unul dintre autoturisme a luat foc. 6 victime (galerie foto+video)

ro

19 Dec, 2018 19:05 8577 Marime text
Accident rutier miercuri seară între localitățile Sibioara și Oituz, județul Constanța. Din primele informații, un microbuz de persoane și o mașină au fost implicate în eveniment. Cea din urmă a luat foc în urma impactului.

Drumul este blocat.

Potrivit informațiilor de la fața locului, șase persoane au fost rănite.

La accident s-au deplasat o autospecială de stingere cu modul de descarcerare de la Stația Midia și o autospecială de descarcerare de la Detașamentul Palas.

Pompierii lichidează în aceste momente incendiul.

Potrivit SAJ Constanța, șoferița din autoturism prezintă traumatism cranio-cerebral și traumatism toracic, conștientă, stabilă. Alte două victime, bărbat și femeie, sunt conștienți, stabili, prezintă traumatism cranio-cerebral și vor fi transportați de un echipaj SAJ Tulcea la Spitalul Județean. Ambulanța de la Tulcea se afla în trecere.

Conform IPJ Constanța, accidentul s-a produs din cauza neadaptării vtezei la condițiile de drum.

UPDATE. Oficial IPJ Constanța

În jurul orei 18:30, o femeie, în vârstă de 37 de ani, a condus autoturismul marca Opel pe DN22 dinspre Tulcea către Constanța, iar în dreptul  km 277 + 350m, într-o curbă la stânga, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum, a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune cu microbuzul marca Mercedes-Benz, condus de un bărbat, în vârstă de 43 de ani.

În urma impactului, autoturismul marca Opel a luat foc, arzand în proporţie de 100%.

A rezultat vătămarea corporală ușoară a celor doi conducători auto, precum și a doi pasageri, din microbuz.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii