Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:01 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident rutier la ieşirea din Carei spre Oradea. Patru autoturisme implicate. Trei victime

ro

11 Feb, 2019 17:58 2346 Marime text
Trei persoane au fost rănite într-un accident rutier petrecut luni la ieşirea din municipiul Carei spre Oradea, în total fiind implicate patru autoturisme, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) "Someş" Satu Mare citat de Agerpres.ro

"Ajunşi la faţa locului, s-a constatat că în accident au fost implicate patru autoturisme, dintre care trei erau ieşite în afara carosabilului. În urma acestui accident au rezultat trei victime: un tânăr de 19 ani încarcerat, pentru a cărui extragere s-au folosit accesoriile şi procedurile specifice de descarcerare şi alte două persoane, care au suferit diferite traumatisme. Celor trei, aflaţi în stare de conştientă şi cooperanţi, li s-au acordat primele îngrijiri medicale la faţa locului, după care au fost transportaţi la spital", a precizat ISU.


Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare, Paula Gabor, a precizat, pentru AGERPRES, că au fost două coliziuni.

"Şoferul unui Logan a vrut să efectueze un viraj la stânga şi a intrat în coliziune cu un BMW care era în depăşire. Tot acolo, o femeie văzând că în faţa ei s-a produs un accident, a frânat brusc şi în spatele ei a intrat altă maşină", a declarat Paula Gabor.


Iniţial la eveniment s-au deplasat trei echipaje cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere şi o ambulanţă SMURD. Ulterior, forţele au fost suplimentate cu încă două ambulanţe. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii