Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:44 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 2 Accident pe DN 2A, în afara localității Gălbiori

ro

28 Jan, 2016 16:56 2021 Marime text
 
Serviciul Rutier Constanța a fost sesizat în urmă cu câteva minute cu privire la faptul că a avut loc un accident rutier pe DN 2A în afara localității Gălbiori.

Din primele informații se pare că în impact au fost implicate două autoturisme, și că este posibil ca o persoană să necesite îngrijiri medicale. 

UPDATE 2, ora 18.09:
 

Potrivit reprezentanților Poliției Rutiere, astăzi, în jurul orelor 16.15, un bărbat în vârstă de 62 ani a condus o basculantă, pe DN 2A în afara localității Gălbiori, dinspre Hârşova către Constanţa şi ajungând în dreptul aleii de acces către Avicola Dorobanţu, a efectuat viraj la stânga şi din cauza neasigurării la schimbarea direcţiei de mers, a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat de 38 ani, în aceeaşi direcţie de mers şi care se afla în depăşirea basculantei.
 
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a unei fetițe de 12 ani, pasageră în autoturism.


UPDATE 1, ora 17.12: 

În urma impactului au rezultat două victime. Este vorba despre un copil în vârstă de 13 ani ce prezintă traumatism cranian și care a fost transportat la spital și un adult care a refuzat transportul către unitatea spitalicească. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii