Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:06 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 5- Accident între un TIR și un autoturism, pe autostrada A4, aproape de Agigea. Trei victime sunt încarcerate (galerie foto)

ro

18 Jun, 2016 08:27 7023 Marime text
În urmă cu câteva minte a avut loc un accident rutier între un autoturism și un TIR pe autostrada A4, în apropiere de sensul giratoriu de la Agigea. 
Reprezentanții ISU Constanța spun că se pare că ar fi în mașină o persoană încarcerată. La fața locului s-au deplasat pompierii. 
 

UPDATE 5, ora 9.20:
 

În urma impactului cel mai grav a fost rănită o femeie, în vârstă de 27 ani, care prezintă traumatism cranian, traumatism bazin și traimatism facial. În ceea ce le privește pe celelalte femei, cu vârste până în 30 de ani, acestea prezintă traumatism cranian și toracic.



UPDATE 4, ora 9.04:

Conform informațiilor furnizate de SAJ Constanța, una din cele trei fete prezintă o traumă majoră, iar celelalte traume minore. Toate cele trei au fost transportate la spital pentru mai multe investigații de specialitate. 


UPDATE 3, ora 8.53:
 

Fetele implicate în accident care se aflau în autoturism au fost descarcerate. Medicii de pe ambulanță spun că cele trei victime sunt conștiente și urmează să fie transportate la spital.  


UPDATE 2, ora 8.43:
 

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dobrogea” Constanța a transmis că este vorba despre trei fete încarcerate. Se pare că acestea au intrat cu mașina într-un TIR. Medicii spun că atunci când s-a primit apelul de urgență s-a transmis că fetele erau inconștiente. 



UPDATE 1, ora 8.36:

Potrivit reprezentanților Serviciului Județean de Ambulanță Constanța, se pare că este vorba despre trei persoane încarcerate. Echipajele se deplasează la fața locului pentru acordarea primului ajutor. 

Sursa foto: ISU „Dobrogea” Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii