Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:40 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident mortal pe DN2B. Un pieton a fost spulberat de o mașină. Ce le-a spus șoferul polițiștilor rutieri

ro

06 Nov, 2018 20:38 1380 Marime text
Un bărbat a fost accidentat mortal, marţi seară, pe DN2B, la ieşire din oraşul Ianca de un conducător auto, care a susţinut în faţa poliţiştilor că victima i-ar fi ieşit brusc în faţa maşinii, potrivit IPJ Brăila, citat de Agerpres.ro

Şoferul, un tânăr de 28 de ani, din Ianca, se deplasa dinspre Buzău spre Brăila, moment în care l-a accidentat mortal pe un bărbat în vârstă de 58 de ani.

Victima a fost resuscitată în zadar câteva zeci de minute, maşina Serviciului de Medicină Legală fiind chemată la faţa locului pentru a ridica trupul neînsufleţit.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero, iar poliţiştii au declanşat o anchetă la faţa locului, pentru a afla cu exactitate cum s-a produs accidentul.

Potrivit Centrului Infotrafic din cadrul Inspectoratul General al Poliţiei Române, circulaţia rutieră a fost blocată pe ambele sensuri de mers de echipajele de poliţie şi ambulanţă, valorile de trafic înregistrând creşteri. 

Sursa:  Agerpres.ro
Sursa foto cu sol ilustrativ: ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Cornel Dobos 07 Nov, 2018 12:18 L-a acrosat de pe marginea drumului si l-a aruncat in mijlocul soselei. Masina era lovita in partea dreapta in dreptul farului drept. Cum i-a aparut brusc in fata si l-a lovit cu partea dreapta? Este clar ca mergea pe marginea drumului dar cretinul asta de 28 de ani cu probleme la ochi si vizita medicala contra spaga nu l-a vazut.
  • Cycy Elisabeth 07 Nov, 2018 12:10 I-a iesit pe naiba. Arestati-l pe golanul de 28 de ani. Nu avea de unde sa iasa ptr ca este camp. L-a acrosat de pe marginea soselei. Nici acum nu inteleg de ce avea peste 120 km / ora. De ce nu conducea preventiv? Daca avea 80 km/ora nu-l omora. Este un criminal.
  • Dan Todose 07 Nov, 2018 12:03 Am trecut pe acolo. Am luat-o pe camp 300 de metri ca ne crestea barba sa asteptam acolo