Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:46 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident Mihai Viteazu „Se întoarce de la Londra pentru a-și plânge rudele”

ro

13 Jun, 2016 11:53 9468 Marime text
Aseară, un apel la 112 anunţa o tragedie. Un teribil accident a avut loc la ieşire din localitatea Mihai Viteazu. În decurs de câteva minute s-a decretat COD ROŞU, o procedură specială pentru accidente colective şi dezastre cu manifestări deosebit de rapide şi efecte limitate în timp.  
 
La faţa locului, imaginile au fost terifiante, din cauza unui impact mult prea puternic.Peste tot erau împrăștiate bucăți din mașinile avariate. Din nefericire, accidentul s-a soldat cu moartea a trei persoane, toate trei din autoturismul care se deplasa dinspre Tulcea către Constanța. Este vorba de șoferița de 42 de ani, tatăl ei, în vârstă de 67 de ani, și nepoata. Aseară, alte cinci persoane au fost transportate la Constanța, la Spitalul Județean.
 
După cum vă anunţam aseară, în accident au fost implicaţi Maria, mama șoferiței care a scăpat cu viață și se află în spital, Maria Mădălina, șoferița de 42 de ani care a decedat pe loc, Mircea, 67 de ani, tatăl șoferiței care a decedat și el pe loc, Andreea Oaidă, 19 ani, la fel, decedată pe loc.
 
Astăzi, aflăm noi informaţii despre aceştia prin prisma unui mesaj:

„Dumnezeu să îi ierte! Am copilărit împreună cu sora mea, alături de Mădălina și fratele ei Florin, pentru că am fost vecini în același bloc.
Tanti Mariana, o doamnă de excepție, sufletistă și sociabilă.
Iar despre nea Mircel Celmare ce aș putea să spun? A fost pâinea lui Dumnezeu. Un om atât de bun, care îți sărea în ajutor ori de câte ori aveai nevoie. Pe lângă faptul că era un electronist foarte bun, fiind omul care repara televizoarele și mai nou plasmele sau LED-urile la majoritatea cetățenilor din cartier.
Dumnezeu a vrut să îi ia prea devreme pe Mădălina, pe nea Mircea și pe fata Mădălinei. Doamna Mariana Celmare a scăpat, dar este rănită.
Nici nu vreau să mă gândesc ce o fi în sufletul lui Florin care azi se întoarce de la Londra pentru a-și plânge rudele.
Dumnezeu să îi odihnească în pace!”, scria un utilizator Facebook în mediul online.


Citeşte şi UPDATE6. Trei persoane au murit şi cinci sunt rănite la Mihai Viteazu! Imagini terifiante. ISU a activat CODUL ROŞU (galerie foto + video)

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii