Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:52 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 2. O tânără însărcinată, rănită GRAV! Accident la intersecţia bulevardului Aurel Vlaicu, cu strada Cumpenei (galerie foto+video)

ro

05 May, 2016 17:16 2824 Marime text


Polițiștii Serviciului Rutier Constanța au fost solicitaţi, în urmă cu câteva minute, să intervină la intersecţia bulevardului Aurel Vlaicu, cu strada Cumpenei, în cazul unui accident rutier. Potrivit primelor date, o persoană este rănită.

Vom reveni cu informaţii.

UPDATE 2

Potrivit Serviciului Rutier, un bărbat de 28 de ani a condus un autoturism pe Aurel Vlaicu. Când a ajuns la intersecţia cu strada Cumpenei, a pătruns în intersecţie pe culoarea verde a semaforului electric, unde a efectuat viraj la stânga şi, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra direcţiei şi a intrat în coliziune cu un autoturism, condus tot de un bărbat de 29 de ani, care se afla oprit pe strada Cumpenei, la culoarea roşu a semaforului electric.    

UPDATE 1
 

În urma accidentului, a fost rănită o femeie însărcinată, în vârstă de 22 de ani. Potrivit SAJ Constanţa, tânăra prezintă un traumatism la coloana cervicală, lombară şi la o mână.

Sursa foto: ZIUA de Constanţa

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii