Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:01 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident cumplit pe DN7. Un pieton a murit după ce a fost lovit de un TIR. Trupul victimei, târât sute de metri

ro

19 Mar, 2019 10:36 1262 Marime text
Un pieton a decedat după ce a fost lovit de un TIR pe DN7, în localitatea Boiţa, care l-a târât apoi 400 de metri, după care victima a fost lovită de un autoturism, potrivit IPJ Sibiu citat de Agerpres.ro

Potrivit sursei citate, şoferul TIR-ului şi-a continuat drumul, fiind oprit de poliţiştii Biroului Autostrăzi pe autostrada A1, la Cunţa.

"Aseară, în jurul orei 22,00, pe DN 7, în localitatea Boiţa, şoferul unui ansamblu TIR condus dinspre Vâlcea a acroşat un pieton aflat pe partea carosabilă, l-a târât aproximativ 400 m, şi-a continuat deplasarea, după care pietonul a fost lovit de un autoturism condus pe aceeaşi direcţie, şoferul turismului oprind la faţa locului. În urma accidentului a rezultat decesul pietonului, o persoană de sex masculin care încă nu a fost identificată. Datorită indiciilor oferite de către şoferul autoturismului, un sibian în vârstă de 27 de ani, în jurul orei 22,40, pe A1, în zona km. 297, Cunţa, poliţiştii Biroului Autostrăzi A1 au reuşit identificarea şi oprirea ansamblului tir, la volanul căruia se afla un bărbat în vârstă de 51 de ani, din judeţul Alba", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu, Elena Welter.


În acest caz, poliţiştii Serviciului Rutier Sibiu au deschis un dosar penal privind săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului, urmând a se stabili identitatea victimei precum şi toate circumstanţele producerii acestui eveniment. 

Agerpres.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii