Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:20 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A susţinut prima probă a concursului Dayan Fetislam, singurul aspirant la funcţia de inspector-şef al Inspectoratului Regional în Construcţii Sud-Est

ro

19 Jun, 2014 11:14 3381 Marime text
Dayan Fetislam, actualul inspector-şef al Inspectoratului Regional în Construcţii Sud-Est, a participat, la începutul acestei săptămâni, la concursul de promovare organizat de Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici (ANFP) pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcţiei publice de conducere vacante de inspector-şef regional al instituţiei. Concursul a avut loc luni, la ora 11.00, la Bucureşti şi, potrivit declaraţiilor lui Fetislam, a fost singurul care s-a prezentat la concurs.
Dayan Fetislam nu a menţionat ce punctaj a obţinut la prima probă a concursului, însă a afirmat că urmează să susţină ce-a de-a doua probă, anume interviul. Tot Fetislam a precizat că deocamdată nu s-a stabilit data la care se va desfăşura interviul.
Amintim că Dayan Fetislam a fost şef al Corpului de Control al Primăriei municipiului Constanţa şi, de asemenea, şef al Serviciului Disciplină în Construcţii şi Afişaj Stradal din cadrul Poliţiei Locale Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Grigore 19 Jun, 2014 11:40 Daca ar fi un concurs serios acest Fetislam nu ar fi primit sa concureze.Unde s-a mai pomenit sa fie șef la o astfel de autoritate o persoana care nu are pregătire de specialitate?exista sigur o fisa a postului in care se cere acest lucru.Bataie de joc!!!!