Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:44 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A decedat pe holul clinicii Iowemed Gheorghe Oancea, un apropiat al primarului Mazăre, a făcut stop cardiac

ro

17 Jul, 2013 09:22 8222 Marime text
Cunoscutul om de afaceri, apropiat de-al primarului Radu Mazăre, a decedat ieri seara. Gheorghe Oancea administra firme precum Mobitom SA, On Plonge SRL, Plonge Prest Mangalia SRL, Five Holding SA.

UPDATE: Gheorghe Oancea a decedat ieri seara în urma unui stop cardiac, pe holurile clinicii private Iowemed. Potrivit directorului Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa, doctorul Vasile Popescu, la faţa locului a fost solicitată o ambulanţă. Medicii de le ambulanţă l-au resuscitat 60 de minute, după care au declarat decesul.

Ce spun reprezentanţii Centrului Medical Iowemed

„În data de 16 iulie 2013, orele 19.20, la Centrul Medical Iowemed s-a prezentat un bărbat de 63 ani, care a fost preluat de medicul şi asistenta de gardă care, în acel moment, se aflau la recepţie. Fişa pacientului a fost înregistrată la ora 19.22. Echipa medicală aflată de gardă a demarat procedura de examinare. În acel moment,
starea pacientului a evoluat rapid, agravându-se brusc. A necesitat începerea procedurilor de resuscitare. La ora 19.25 a fost solicitată şi intervenţia Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa. La ora 19.28, a fost prezenta unitatea mobila a Serviciului de Ambulanta Judeţean Constanţa, care a colaborat permanent cu echipajul de Urgenţă Iowemed, format din ambulanţier şi asistent medical, ambii calificaţi în manevre de acordare de prim-ajutor şi de resuscitare cardiopulmonară şi cerebrală, sub directa supraveghere a medicului Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa.

După efectuarea manevrelor de resuscitare, într-un interval de aprox 60 minute, a fost declarat decesul persoanei, conform procedurilor Serviciului de Ambulanţă Judeţean. Centrul Medical Iowemed deţine autorizaţia nr. 8/01.10.2010, potrivit căreia este abilitat de a acorda „asistenţă medicală de urgenţă şi transport medical asistat în regim privat. Menţionăm că Centrul Medical Iowmed nu este unitate de primiri-urgenţă”, au declarat reprezentanţii Centrul Medical Iowemed.

UPDATE 2:

O inima buna a incetat sa mai bata, un suflet generos s-a ridicat la cer, iar noi ne luam ramas bun, cu durere profunda si ochii plini de lacrimi, de la bunul nostru prieten Gheorghe OANCEA. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Familia CONSTANTINESCU
***
Consiliul Judeţean Constanţa deplânge tragica dispariţie a celui ce a fost Gheorghe OANCEA, Preşedinte Fondator al Asociaţiei Naţionale a Scafandrilor Profesionişti şi Salvamarilor din România. La doar 64 de ani Gheorghe OANCEA lasă o imensă durere în suflet celor care l-au cunoscut, familiei şi prietenilor.
Corpul neînsufleţit va fi depus până mâine, joi 18 iulie orele 12, la Centrul de Perfecţionare a Scafandrilor de pe strada Soveja, parcul Tăbăcărie. Slujba religioasă va avea loc la ora 13:00, la biserica Sf. Nicolae din cartierul Coiciu iar înmormântarea la ora 14:00 la cimitirul Central.

***
Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Daniel CONSTANTINESCU, alături de consilierii judeţeni regretă trecerea în nefiinţă a celui ce le-a fost prieten şi colaborator, Gheroghe OANCEA. Preşedinte Fondator al Asociaţiei Naţionale a Scafandrilor Profesionişti şi Salvamarilor din România, Gheorghe OANCEA a fost şi va rămâne unul dintre oameni care au însemnat enorm în viaţa publică a judeţului Constanţa şi a Dobrogei, în ultimii 20 de ani.

Scafandru, om de afaceri, prieten, soţ şi tată Gheroghe OANCEA lasă în urmă o comunitate care l-a iubit, preţuit şi respectat.

Cei ce doresc să-şi ia rămas bun de la cel ce a fost Gigi OANCEA,o pot face până mâine joi 18 iulie orele 12:00, la Centrul de Perfecţionare a Scafandrilor de pe strada Soveja, parcul Tăbăcărie. Slujba religioasă va avea loc la ora 13:00, la biserica Sf. Nicolae din cartierul Coiciu iar înmormântarea la ora 14:00 la cimitirul Central. Dumnezeu să-l odihnească!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • DANILA 17 Jul, 2013 22:35 Dumnezeu sa-l odihneasca ! Mare pacat !