Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:52 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A început strângerea de semnături Gigi Chiru - „PDL Constanţa sprijină candidatul ACL, pe domnul Klaus Iohannis"

ro

19 Aug, 2014 13:29 1486 Marime text
Organizaţia judeţeană Constanţa a Partidului Democrat Liberal a iniţiat procesul de strângere de semnături pentru candidatura lui Klaus Iohannis, candidatul Alianţei Creştin Liberale la alegerile prezidenţiale, după cum se arată într.un comunicat de presă. Reprezentanţii PDL Constanţa şi-au propus să strângă 25.000 de semnături, până la data de 15 septembrie.  

„PDL Constanţa sprijină candidatul ACL, pe domnul Klaus Iohannis, iar strângerea de semnături se desfăşoară conform planului. Am să particip și eu la strângerea de semnături alături de echipele mobile şi, cu această ocazie, voi putea afla mai multe despre starea oamenilor din municipiul şi din judeţul Constanţa, despre așteptările pe care le au de la oameni politici”, a declarat senatorul Christian Gigi Chiru, preşedintele organizaţiei judeţene Constanţa a Partidului Democrat Liberal, se mai arată în comunicat.

„Tandemul Klaus Iohanis – președinte, Cătălin Predoiu - prim-ministru ne dă șansa să demonstrăm că vine vremea unor modele politice care aduc după ele corectitudine, sinceritate si credință în viața politică”, a conchis Christian Gigi Chiru, la finalul declaraţiei de presă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii