Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:15 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

140 de ani de la revenirea Dobrogei la patria mamă. Ce mesaj le transmite deputatul Robert Turcescu dobrogenilor de ziua lor

ro

14 Nov, 2018 08:07 1257 Marime text
De Ziua Dobrogei, deputatul de Constanța, Robert Turcescu a transmis un mesaj prin care îi asigură că va face tot posibilul „ca județul Constanța să prospere, iar locuitorii săi să se simtă cu adevărat reprezentați în forul legislativ al țării”.

”Astăzi sărbătorim 140 de ani de la revenirea la patria-mamă a Dobrogei, în urma Războiului de Independenţă. Unirea Dobrogei cu Patria Mamă a reprezentat o etapă importantă a Marii Uniri din 1918.

Este o zi cu atât mai importantă cu cât în acest an sărbătorim cu toții Centenarul Marii Uniri. Sper ca finalul anului 2018 să ne găsească pe toți românii mai uniți ca niciodată.

În calitate de parlamentar de Constanța le urez tuturor dobrogenilor o viață lungă și îmbelșugată și îi asigur că de aici, din Parlamentul României, fac tot ceea ce ține de mine pentru ca județul Constanța să prospere, iar locuitorii săi să se simtă cu adevărat reprezentați în forul legislativ al țării” - este mesajul transmis de deputatul Robert Turcescu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii