Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:59 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie Va reuși Jefte Betancor, de la Farul Constanța, să devină golgeterul României? Cum au votat participanții

ro

28 Feb, 2022 00:00 1423 Marime text
 

 
  • Jefte Betancor a venit la Farul Constanța, în luna iulie a anului trecut, de la FC Voluntari.
 
Înaintea meciului FCSB - Farul Constanța, de duminică seară, Jefte Betancor, atacantul „marinarilor“, avea 14 goluri marcate, bilanț care îl plasează pe locul întâi în clasamentul golgeterilor din Liga 1.
 
Vârful spaniol este lider solitar în acest top, fiind urmat pe podium de Florin Tănase, de la FCSB, și de Andrei Ivan, de la CSU Craiova, ambii cu câte 11 goluri până în prezent. Betancor a venit la Farul, în luna iulie a anului trecut, de la FC Voluntari, pentru care a reușit nouă goluri. În sezonul 2019/2020,  Jefte a marcat 16 goluri pentru SV Ried (Austria).
 
Jefte Betancor a marcat cele 14 goluri ale sale de până acum astfel: un gol în Farul - Gaz Metan 2-0, unul în Farul - Sepsi 1-0, două în Farul - Dinamo 3-0, trei în Farul - Academica 5-0, unul în Farul - Mioveni 2-1, unul în FC Argeș - Farul 2-1, unul în Gaz Metan - Farul 1-1, unul în Dinamo - Farul 0-2, unul în Farul - FCU Craiova 3-2 și două în Academica - Farul 2-8.
 
De subliniat că, în două partide din acest campionat, Betancor nu a jucat, fiind suspendat. „Îmi doresc să devin golgeterul campionatului, dar primordial e să câștige echipa“, a spus Jefte Betancor.
 
În acest context, ZIUA de Constanța a lansat un sondaj de opinie cu întrebarea: „Credeți că Jefte Betancor, atacantul Farului Constanța, va cuceri titlul de golgeter al Ligii 1 în sezonul 2021/2022?“. Dintre cei care au participat, 45% au votat „Da“, iar restul de 55% au optat pentru „Nu“.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Farul Constanţa
 
Citește și:

Sondaj de opinie
Credeți că Jefte Betancor, atacantul Farului Constanța, va cuceri titlul de golgeter al Ligii 1 în sezonul 2021/2022?
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii