Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:45 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie Sunteţi de acord cu reintroducerea serviciului privind ridicarea automobilelor parcate neregulamentar?

ro

30 Jan, 2017 00:00 9059 Marime text
sondaj de opinie sunteti de acord cu reintroducerea serviciului privind ridicarea automobilelor parcate
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • gogu 31 Jan, 2017 21:57 sa fim seriosi. primaria nu va ridica parcari supraterane/subterane in constanta. pe de alta parte nu stiu cati soferi ar fi dispusi sa dea 1,5/2 lei pe ora. asa cu o taxatoare o rezolvi mai repede cu 1-2 lei pe toata ziua, sau cu parcarea masinii pe unde apuca, ca sa nu plateasca ceva. cat priveste ridicarea masinilor, acest aspect ar trebui stabilit clar cand decide politistul rutier, nu local, sa ridice masina. pentru ca au fost o gramada de abuzuri facute de politistii locali, chititi sa dea amenzi "pentru ca asa a zis sefu' sa faca". pentru cei care parcheaza masinile ca nesimtitii, nelasand spatiu nici pentru o pisica, da, este o solutie. pentru cei care opresc masinile pe bulevarde, lasand avariile pornite si blocand o banda "doar pentru a se duce la chiosc sa-si ia un pachet de tigari", da, este o solutie. problema e ca tocmai cei care merita sa li se ridice masinile nu vor avea de suferit.
  • Costel 31 Jan, 2017 11:11 De ridicarea zăpezii nu se ocupa primăria din poliția?
  • Ralu 30 Jan, 2017 20:28 Si ce firma va mai asigura ridicarea masinilor? Se vor impune acelasi taxe stabilite doar pe criteriul impus de firma care urmareste inregistrarea profitului? Daca s-a rezolvat cu legalitatea acestor probleme si Primaria este sigura ca cetatenii au unde parca, mai ales in apropierea institutiilor publice, atunci se justifica ridicarea masinilor. Din pacate la noi nu se rezolva probleme si nu se gasesc solutii pentru a evolua ci doar se satisfac interese de grup.
  • BARZALE STEFAN 30 Jan, 2017 19:51 nu sunt de acord deoarece este un abuz al pol.locale iar firmele care vor ridica masinile sunt cunostiinte ale edililor sau pol.rutiere. Oricum acest lucru va duce la abuzuri ,vezi cazul de ridicare masina cu proprietarul inlauntru.Parcari nu sau mai facut iar nr.de masini a crescut ,asa cum este normal
  • Ene 30 Jan, 2017 16:46 Dar de dezapezire nu se mai ocupa nimeni?
  • ileana 30 Jan, 2017 14:38 Atata,timp,cat nu se fac parcari,in genul celei de la spital,nu!
  • cami 30 Jan, 2017 06:28 da, de acord cu ridicarea dar dupa ce se construiesc parcari pe 2-4-7 niveluri, cat permite amplasamentul!