Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:48 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța 15 autoturisme parcate neregulamentar, ridicate într-o singură zi

ro

16 Feb, 2022 17:03 3620 Marime text
Conducătorii auto continuă să oprească sau să staționeze mașinile pe drumurile publice, în locuri nepermise, chiar dacă sancțiunile nu sunt tocmai de neglijat.

Potrivit unui comunicat al Primăriei Constanța, polițiștii locali cu atribuții în domeniul circulației pe drumurile publice din cadrul Serviciului Rutier al Direcției Generale Poliția Locală Constanța au desfășurat ieri o acțiune pe raza municipiului Constanța pentru depistarea și sancționarea conducătorilor auto care nu respectă prevederile O.U.G. 195/2002R privind oprirea sau staționarea autovehiculelor.

Într-o singură zi, au fost aplicate 149 de sancțiuni contravenționale în valoare de 50.870 lei. Ca urmare a încălcării prevederilor legale, în cazul a 15 autovehicule s-a dispus măsura tehnico-administrativă de ridicare a acestora de pe partea carosabilă a drumului public.

„Încă o dată, Poliția Locală Constanța atrage atenția asupra importanței respectării regulilor de circulație. Le mulțumim tuturor celor care ne-au semnalat problemele întâlnite și îi rugăm să facă în continuare acest lucru la numerele de telefon 0241.484.205 și 0341/922 sau la adresa de mail politia.locala@primaria-constanta.ro“ - au precizat reprezentanții Primăriei Constanța.

Sursa foto: Primăria Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii