Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:56 24 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanţa. Ieri au fost ridicate două maşini parcate neregulamentar

ro

16 Mar, 2019 00:00 3967 Marime text
Începând de ieri, maşinile care staţionează sau sunt parcate neregulamentar sunt ridicate.
 
Conform Primăriei Constanţa, măsura ridicării autovehiculelor este dispusă de polițiștii rutieri din cadrul IPJ Constanța și de polițiștii locali de la Direcția Generală Poliția Locală.
 
Conform sursei citate, mașinile se recuperează doar de utilizatorii de drept în prezența unui polițist și după achitarea taxelor prevăzute prin HCLM 399/2018: tarif ridicare mașini - 450 de lei, tarif transport mașini - 120 de lei, tarif depozitare mașini/ zi - 60 de lei.
 
Mașinile sunt depozitate în parcul auto al SC Confort Urban, parc situat pe strada Caraiman, nr.1. Programul de restituire este non-stop. Constănțenii pot verifica dacă autovehiculul a fost ridicat sunând la dispeceratul Direcției Generale Poliția Locală Constanța -0241.484.205 sau la dispeceratul Serviciului Rutier Constanța – 0241.503.504.
 
Activitatea de ridicare, transport, depozitare și eliberare este realizată de SC Confort Urban, societate aflată în subordinea Primăriei Municipiului Constanța. În prezent, societatea dispune de o autospecială, urmând ca în perioada următoare să mai fie achiziționată încă una.
 
Ieri, pe raza municipiului Constanţa au fost ridicate două maşini parcate neregulamentar: una în zona Școlii Spectrum, iar cealaltă aproape de Școala 23. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii