Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:13 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie Sărbătorile de Paște, petrecute acasă, spun 89% dintre respondenți

ro

05 May, 2021 00:00 1935 Marime text
  • Credincioșii au avut voie să participe la slujba de Înviere, fiind ridicate restricțiile de circulație pentru noaptea respectivă.


Sărbătorile de Paște au fost petrecute acasă, potrivit răspunsului dat de 89% dintre persoanele care au participat la sondajul de opinie lansat de ZIUA de Constanța pe tema „Unde petreceți sărbătorile de Paște“.


Totodată, doar 11% din cei 79 de respondenți au precizat că vor merge la rude cu acest prilej.


Amintim, anul acesta, Paștele creștin ortodox a coincis cu mini-vacanța de 1 Mai.


În acest context, autoritățile au îndemnat la moderație și respectarea măsurilor preventive anti-Covid, pentru a se evita infectarea cu noul Coronavirus.


Credincioșii au avut voie să participe la slujba de Înviere, fiind ridicate restricțiile de circulație pentru noaptea respectivă.


Participarea la slujbă s-a făcut cu respectarea măsurilor anti-Covid în vigoare, respectiv păstrarea distanței fizice minime și purtarea măștilor de protecție astfel încât să acopere nasul și gura.


La întrebarea adresată de ZIUA de Constanța „Unde veți petrece sărbătorile de Paște?“, 89% dintre cei 79 de respondenți au precizat că vor sta acasă, iar alții 11% au precizat că vor merge la rude.




PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și

Constanța. Strada Ștefan cel Mare, pustie, în ziua de Paște. Nici picior de om. Ai impresia că orașul este nelocuit

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii