Pulpa de curcan in sos picant
Pulpa de curcan in sos picant
							
							 12 Jan, 2012 00:00 
							
														
							
								ZIUA de Constanta
								 
				                   
				                   
				                   
				                
							
							 2905
							
							
								
								
								Marime text
							
							
						
						
						
				                   
				                   
				                
							
							 2905
							
							
								
								
								Marime text
							
							
						
							
Desfacem
pulpa de curcan felii si condimentam cu sare si piper pe ambele parti
Ingrediente
1 kg pulpa curcan
200 gr ketchup picant
usturoi, ghimbir
sare, piper
Reteta completa pe: Caietul cu
retete.ro 
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
								Comentarii
							
							
					Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
					

															
														
						
						
						
						
						
						
						
						
						
						
						
						
					