Piept de pui cu cartofi piure, spanac sote si sos de portocale
Piept de pui cu cartofi piure, spanac sote si sos de portocale
2235
Marime text
Toti stim ca lucrurile minunate sunt create
din elemente simple, combinate intr-un mod la care in mod normal nici nu
ne-am fi gandit. Dovada palpabila a acestui lucru e acum in farfuria de
mai mai sus in care pieptul de pui atent condimentat, piureul de
cartofi fin, spanacul tanar si sosul de portocale si-au dat mana si au
realizat un fel principal perfect pentru o cina festiva, indiferent daca
e cu ocazia unei zile de nastere, o cina romantica sau chiar masa de
Craciun alaturi de cei dragi.
Va invit sa savurati cu totii aceasta combinatie care mi-a incantat papilele din primul moment in care am gustat-o la restaurantul Via.
Ingrediente
1 piept de pui mic (de cca 400 gr; cu sau fara piele)
200 gr spanac tanar (baby)
1 catel usturoi
3 linguri ulei
piper negru, piper verde, chili fulgi, sare
Sos de portocale
550 ml suc de portocale (proaspat stors, nu cumparat)
100 ml supa de pui
1 lingura unt
Portii: 2
Reteta completa aici: e-retete.ro
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi


