Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:29 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Peste italian cu rosii

ro

20 Sep, 2011 01:00 2202 Marime text
peste.jpgO mancare usor de digerat, dar si usor de preparat.

Timp de preparare:

Rapid

Numar de portii:

1

Complexitate:

usor

Ingrediente principale:

file de cod, dovlecel, rosie, busuioc, orez, lamaie

Ingrediente

100 g file de cod
1 dovlecel, taiat pe lungime
1 rosie, taiata felii
1 lingurita ulei de masline
15 g sare
5 g piper negru
10 g busuioc
50 g orez, fiert
felii de lamaie
salata

Mod de preparare

1. Prajiti pestele, dovlecelul si rosia intr-o tigaie, cu putin ulei. Asezonati cu sare si piper si presarati busuioc.

2. Pe o farfurie, puneti dovlecelul, apoi pestele, apoi rosiile.

3. Serviti cu orez fiert, lamaie si frunze de salata.

Sursa: Ecuisine.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii