Paste cu pui si ciuperci
Paste cu pui si ciuperci
2635
Marime text
Ce faci cand mai ai doar doua pulpe de pui, o
mana de ciupercute si niste smantana dulce ramase in frigider? Fugi
repede sa vezi daca cutia de paste, care sta deschisa de cateva
saptamani, e goala sau esti destul de norocoasa si au mai ramas pe fund
suficiente paste pentru doua portii. Cam asa s-a conturat reteta de
fata, mai ales ca una dintre rezolutiile de anul acesta este sa fiu mai
organizata cu mancarea si sa nu risipesc ingrediente.
Ingrediente pentru Paste cu pui si ciuperci
200 gr paste scurte (penne)
150 gr pulpe dezosate sau piept de pui (am folosit 2 pulpe dezosate)
200 gr ciuperci champignon
4 rosii uscate in ulei (optional)
1 catel mare de usturoi
1/2 lingurita oregano (sau cimbru uscat)
30 ml vin alb sec
2 linguri ulei
sare, piper negru
Sos de parmezan
200 ml smantana pentru gatit
50 gr crema de branza
2 linguri cu varf parmezan razuit
sare
Cititi reteta completa aici: e-retete.ro
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi


